deliš’s – dobrote iz kozarca

Pripravljena (z)mešanica za slastne dobrote.

Odpreš. Zmešaš. Spečeš. Poješ.
Tako simpl!

Da je slastno, preprosto in domače, pove že samo ime – deliš’s. Simpatičen kozarec, v katerem se sestavine prepletajo v plasteh, predstavlja posebno darilo, saj obdarovancu omogoča aktivno sodelovanje v darilni zgodbi. S sestavinami iz kozarca in priloženimi navodili, si lahko kar sam speče različne vrste dobrot. Vsak kozarec je primerek zase, saj je polnjen ročno in pripravljen z veliko merico duše. Pooseblja besede kot so dom, družina, prijatelji, toplina, sodelovanje, prosti čas, dišeča kuhinja in seveda, druženje.

Kozarec deliš’s je odlična priložnost, da nekomu polepšate dan z unikatnim, domačim izdelkom. Vonj in okus spečenih dobrot iz kozarca pa bo še dolgo spominjal na vašo pozornost. Razveselite svoje sorodnike in prijatelje ter skupaj z njimi specite dobrote. Naj bo peka zabavna! Saj veste, kako zelo zanimiva je našim otrokom. Deliš’s pa je ob enem tudi izvirno darilo za vaše cenjene poslovne partnerje, ki bodo zagotovo očarani nad preprostostjo in uporabnostjo izdelka.

Kristina Smodila, grafična oblikovalka s stilskim občutkom za kulinariko, je v izdelku prepoznala slastni potencial in ga kot prva uradno predstavila širši množici. Deliš’s kozarec je njen avtorski izdelek, saj sama pripravlja in preizkuša recepte vseh deliš’s okusov. Prav tako pa skrbi za celostno podobo deliš’s kozarčka.

OKUSI

NAROČILA

POSLOVNA DARILA
V kolikor vas deliš’s dobrote zanimajo za poslovna darila, nam povpraševanje pošljite na kristina@designlicious.si in ponudbo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.